Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkahelyed - Második lépés

2015. december 29. - Passion4Work.hu

Tudod már, hogyan élheted túl a munkahelyed, hogy ne csak elviselhető legyen, de élvezet legyen bemenni? Ha nem, akkor az e heti poszt-sorozatunk mai tanácsa hasznos lesz a számodra!

+2: A ruha igenis boldoggá tesz!

2.png

Sokan mondják, hogy a ruha nem öltöztet. Nem szeretnénk vitába szállni azokkal, akik ezen a véleményen vannak, viszont úgy gondoljuk, hogy a ruha igenis boldoggá tud tenni! Ha bemész elegánsan, világos színekbe öltözve, biztos lehetsz benne, hogy a munkatársaid megdicsérnek. És valljuk be, jól esik az embernek az ilyesmi, s ez által boldogabb is leszel.

Fontos, hogy te is jól érezd magad benne, tehát célszerű kényelmes ruhát választani, amely nem feszélyez, a komfort zónánkba illik!

Ha szeretnél egy jó állást, ahol nem kell azon tanakodnod, hogy túléld, hanem élvezet bejárni, akkor látogass el, kérlek, a karrierportálunkra, ahol garantáltan megtalálod a rád szabott állást:

karrier.passion4work.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr268191966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása