Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkahelyed - Ötödik lépés

2016. január 01. - Passion4Work.hu

Eljött az utolsó munkanap, a péntek is! Sokan várják ezt a napot, mert végre nem kell a feszültséggel teli munkahelyen dolgozni, azonban az eddig velünk tartott olvasóknak eddig sem okozott gondot a munkahelyen való lét, hiszen a korábban megosztott tanácsunk feltöltötte őket, s kedélyesebbé tette a szürke hétköznapokat, ugye? :)

+5: Mozdulj!

5.png

Ha már közeleg a hétvége, akkor lesz idő a mozgásra, sportolásra is! Iktassunk be egy óra testmozgást a mindennapjainkba, amivel az utolsó stressz-adag is tovaszáll! Futás közben ki tudjuk szűrni a negatív gondolatokat, s a feszülő izmok magabiztosságot is sugároz. Nem beszélve arról, hogy ha ülő munkát végzünk, hosszabb távon mozgásszervi panaszokra, ízületi bántalmakra lehetünk figyelmesek. Ezeket ki tudjuk kerülni, ha heti néhány alkalom során mozgással ajándékozzuk meg a testünket. Ajánljuk a jógát is a futás mellé! A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. Merjük felébreszteni a bennünk lévő oroszlánt! :)

Ha szeretnél egy jó állást, ahol nem kell azon tanakodnod, hogy túléld, hanem élvezet bejárni, akkor látogass el, kérlek, a karrierportálunkra, ahol garantáltan megtalálod a rád szabott állást:

karrier.passion4work.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr678191998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása