Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Újabb mérföldkőhöz érkezett a hotelünk

2015. december 08. - Passion4Work.hu

A P4W Hotel - Residence Szombathely hotelünk egy újabb mérföldkövet lépett át az elmúlt héten. Illusztris gazdasági és politikai szereplők jelenlétében a szállodánk képviselői Molnár Miklós alpolgármester úrral közösen átvágták a nemzeti színű szalagot, amellyel így jelképesen is megnyitották a már tavasz óta működő szállodánkat.

grand_opening.jpg

Molnár Miklós, Szombathely alpolgármestere köszöntő beszédében méltányolta a vezetőink és alkalmazottaink erőfeszítéseit, amellyel ilyen magas minőséget hoztak létre a városban. Kitért rá, hogy miközben Szombathely az országos átlag feletti gazdasági növekedést ért el, a szállodaipar területén jelentős lemaradással bír. Ezért is különösen kedves a számára, hogy mi mint külső befektetők jelenünk meg a városban, és első beruházásunk egy új szálloda megnyitása. Kifejezte abbéli reményét is, hogy ez egy folyamat, amely tovább épül, s így példát mutatunk a gazdaság más szereplői számára is. Külön méltatta, hogy a város neve megjelenik a szállodánk nevében, mert egy ilyen jó minőséget a vendéglátás magas színvonalát képviselő hotel vendégein keresztül jó hírét viszi a városnak is.

Megtisztelte jelenlétével a rendezvényt a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, Cseri József is. Kamarai alelnökként a munkahelyteremtést és a munkaerő megtartásának fontosságát emelte ki beszédében. Véleménye szerint az osztrák munkaerőpiac elszívó hatásának kompenzálásában nagy szerepe kell, hogy legyen az ilyen minőségi szolgáltatást, munkakultúrát, munkakörnyezeti feltételeket nyújtó vállalkozásoknak, mint a miénk.

2.jpg

Gratulált a szállodánk modern, igényes honlapjához, közösségi média megjelenéséhez és a kiváló értékelésekhez is az online szállásfoglalási oldalakon. Külön kiemelte az innovatív, a hagyományostól eltérő, a vendéglátáson túlmutató gondolkodásunkat is. Ezt tükrözik a szolgáltatási csomagjaink is, amelyeken keresztül a szállodánk vezetése nem csak magához kívánja vonzani a turistákat, de bemutatjuk, sőt ösztönözzük a hozzánk ellátogatókat a város és környéke nevezetességeinek felkeresésére is.

Úgy gondoljuk, a fentebb említett szereplők álláspontja is azt bizonyítja, hogy sikeresen letettük a védjegyünket Nyugat-Magyarországon, s elismerően konstatálták a jelenlévők, hogy nem csak Szombathelyen, de Pusztacsaládon is rövidesen megnyílik a Vadászkastélyunk, valamint a világörökség részét képező, Pannonhalmán is építünk egy magas kategóriás szálláshelyet és éttermet a város főterén. Ez a hármas egység méltón járul hozzá Nyugat-Magyarország nemzetközi szintű turisztikai fejlesztéseihez, mert nem csak a munka, de a vendéglátás is a szenvedélyünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr848149372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása