Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

A panaszt hagyjuk meg a ládának

2016. január 15. - Passion4Work.hu

Bizonyára már többünkkel előfordult, hogy a húzósabb időszakunkban rossznak ítéltük meg a munkahelyi körülményeinket, a kollégákkal vagy a főnökkel való elégedettségünknek gyakran hangot adtunk, s panasz-áradatba csapott át az az időszakunk. Fogadjuk meg, hogy meghagyjuk másnak a panaszkodást, hiszen ha nem így teszünk, a „dicsőség-füzetünkben” soha nem fog gyarapodni a sikerek mellett a strigula!

5_1.png

Figyeljük meg, történik-e valamilyen változás az életünkben, ha véget vetünk a kifogások keresésének! Garantáljuk, biztatóbb lesz a közérzete!

Reméljük, hasznosak voltak erre a hétre is a tanácsaink, s megfogadjátok őket! Ha affinitást éreztek magatokban, s év végén jelentékeny mértékben fejlődtetek, írjátok meg nekünk ezen az e-mail címen!

De már egy kattintással is hatékonyabbá teheted a 2016-os évet: regisztrálj a nyerőbbnél nyerőbb állások miatt a Karrierportálunkra:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr998252246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása