Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

5+1 motivációs idézet - Erica Jong

2015. október 28. - Passion4Work.hu

És íme, a péntek! Nem csak azért örülhetünk, mert végre eljött az utolsó munkanap a hétből, de  egy újabb motivációs idézetet szeretnénk megosztani veletek. Ezúttal Erica Jong-tól, jelenleg is alkotó amerikai írótól kölcsönöztünk inspirációt.

Tudtad?

pentek-1200x628px-erica.png

 

Erica Jong kortárs amerikai író és tanár, aki az egyik legismertebb poéta, ám nem csak a hazájában. Az 1973-as Fear of Flying című novellát több millióan olvasták. Ez a kötet szembe megy a női szexualitás köré épülő attitűdökkel, s előkelő helyet vívott ki magának a feminizmus második hullámának előretörésében. A Washington Post szerint több mint 20 millió példányban másolták le világszerte. Úgy gondoljuk, ez igazán sikernek nevezhető. :)

Ugyan az írói szakmában előnyünk van, ha a magunk útját szeretnénk járni, de úgy gondoljuk, bármelyik területen el lehet érni ezt. 

A tegnapi nap folyamán Muhhamad Ali kapcsán már említésre került, hogy nem kötelező azt az előírt utat követni, amelyet mások szántak nekünk! 
Gyakran szeretünk hibáztatni, ám nem saját magunkat. Higgyétek el, előnyünkre válik, ha magunkat hibáztatjuk, hiszen abban a percben, ahogy elmormoljuk magunknak a dorgálást, máris felismerjük, hogyan tudnánk orvosolni a hibát! S ne felejtsétek el, a munkahelyen nem szimpatikus, ha másokat hibáztatsz, főleg, ha nem vezető beosztásban vagy!

Ha többet akarsz tudni Erica Jong-ról és Van Gogh-ról:
https://en.wikipedia.org/wiki/Erica_Jong

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr997950272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása