Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Mit ne csinálj az első munkanapodon - Első lépés

2015. november 23. - Passion4Work.hu

E heti poszt-sorozatunkban szeretnénk 5+1 tanáccsal ellátni a kedves olvasóinkat, mit ne csináljanak az első munkanapon!

+1: A Google a legjobb barátod?

mitne-elso_munkanap_1_1.PNG

Nem csak az első munkanapon fontos, de tulajdonképpen az ott töltött időd egészére is: ne kérdezz banális és értelmetlen dolgokat, valamint ne ügyetlenkedj! A már szállóigévé vált, a Goggle a legjobb barátod, akaratlanul is kicsúszhat a szádon, ha esetleg egy olyan szituációban vagy épp, amikor megdicsér a főnököd, hogy jól oldottad meg az adott feladatot, ám a népszerű cég keresőmotorjával sikerült véghezvinned a teendőt. Az a tanácsunk, hogy dolgozz tudatosan, hiszen nem épp a megfelelő kompetenciádról tanúskodik ez a mondat!

Ha az első munkanapodon azt látják, hogy ügyetlenkedsz, az fogalmazódhat meg a kollégáidban, hogy nem vagy megfelelő a munkára, hiszen nem magabiztosan végzed el a rád szabott teendőidet. Mondanunk sem kell, hogy ezt el kell kerülni.

Mai tanácsunk mellett szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Karrierportálunkat, ahol rengeteg rátok szabott állások közül válogathattok, vagy akár az ismerőseid körében is biztosan akad egy álláskereső. Látogassatok el a portálunkra, s regisztráljatok:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr558090818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása