Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Mit ne csinálj hibázás esetén a munkahelyeden - Második tanács

2015. december 08. - Passion4Work.hu

A keddi napon sem maradhattok tanács nélkül, hogyan javítsátok a bekövetkező hibáitokat

+2: Még csak pár napot várjunk, kérlek!

mitne-hibazas_2.PNG

Megtörténik a baj, rendben, mi a teendő? Reméljük, nem a csodára vársz, mert el kell, hogy áruljuk, vajmi kevés esély van arra. Azt tanácsoljuk, hogy ne húzd az időt, kérd meg a felettesed, hogy ha tud, szánjon rád néhány percet! Ott elárulhatod neki, mi is történt igazán, s megbeszélhetitek, mi a teendő. Ez nem csak azért fontos, hogy őszintén elmondd neki, mi a hiba oka, hanem már egy kompetens ember is a tanácsaival elláthat, hogyan oldd meg a problémát!

Akkor se keseredj el, ha nem egy helyen dolgoztok: van mobiltelefonon is a világon! Talán a fizikai távolság hatására még inkább lesz bátorságod arra, hogy feltárd a gondod. : -)

 

Ha esetleg van álláskereső ismerősötök, vagy éppen ti vagytok azzal, látogassatok el a Karrierportálunkra, és regisztráljatok a rátok szabott állás miatt:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr178145762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása