Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Semmi sem történhet 2x!

2016. január 11. - Passion4Work.hu

Bekopogtatott a 2016-os év, s bizonyára az ilyenkor tradíciónak mondható fogadalmakon már sokan gondolkodtatok. Azonban fontos szem előtt tartani, hogy nem csak a személyes terünkre vonatkozóan, de a karrierünk érdekében is érdemes átgondolni a fogadalmak mivoltát.

A Passion4Work csapata szeretne ehhez útmutatást adni, így e héten 5 posztot osztunk meg veletek!

1_1.png

Beszélik, hogy a történelem kétszer ismétli önmagát, azonban rá kell cáfolnunk erre a szállóigére! Ha visszatekintünk az előző, 2015-ös évre, azt vesszük észre, hogy tulajdonképpen nem tudunk kézzel fogható eredményt vagy előrelépést felmutatni a karrierünkben, akkor azt tanácsoljuk, hogy fogadjuk meg, az idén ez nem ismétlődhet meg! Releváns észben tartani, hogy ne vállaljuk túl magunkat, hiszen azon kaphatjuk, hogy ismét eltelt 12 hónap, s a történelem megismétli önmagát! Legyen csak egy vagy kettő célunk a 2016-os évre, így nem kockáztatunk, hogy felaprózódjon, s a végén egyik sem sikerül megvalósítani!

De már egy kattintással is hatékonyabbá teheted a 2016-os évet: regisztrálj a nyerőbbnél nyerőbb állások miatt a Karrierportálunkra:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr408251970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása