Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Állásbörzén volt a Passion4Work!

2016. október 28. - Passion4Work.hu

559 álláskereső jelent meg az Aranytíz Kultúrházban, október 27-én megrendezésre kerülő állásbörzén, amin 38 munkáltató vett részt, köztük a Passion4Work is. Izgatottan települtünk ki az eseményre, nagy örömünkre a standunkat komoly érdeklődés övezte. 18-tól 65 éves korig, nők és férfiak vegyesen fordultak bizalommal HR-es munkatársainkhoz, Edinához és Ágihoz. Az érdeklődők kedvükre szemezgettek állásajánlataink között, bátran kérdeztek a pozíciókról és megmutatták nekünk önéletrajzaikat is.

img_0509.JPG

Azoknak, akik nem tudtak részt venni a programon, itt linkeljük a börzén meghirdetett, szaktudást igénylő nyílt pozícióinkat.

Jogi asszisztens

Kereskedelmi asszisztens

Asztalos

Könyvelő

Felszolgáló

Szakács

Irodavezető és személyi asszisztens

Műszaki értékesítő

img_0493.JPG

Az állásbörzét a VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt keretében Budapest Főváros Kormányhivatala VIII. Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztálya, a Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú NKft. és Belváros-Lipótváros Önkormányzata tartotta. Ezúton is köszönjük nekik a részvételi lehetőséget! Jövőre ugyanitt!

img_0479.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr8011845739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása