Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Dicsőség-füzetet mindenkinek!

2016. január 12. - Passion4Work.hu

Kapcsolódva az előző napi posztunkhoz… ha már megvan, milyen feladatokat/fogadalmakat tűztünk ki a karrierünk érdekében, akkor érdemes egy „dicsőség-füzetet” vezetni a folyamatról – ezt persze lehet számítógépes dokumentumban is vezetni. Tapasztalatok és kutatások bizonyítják, hogy az írás terápiás hatással van ránk; könnyebb megtanulni az adott tételeket a vizsgára, ha a tanultakat ismét lejegyezzük; motiváló hatással is bír, ha az eddig elért eredményeinket láthatóvá tesszük akár egy papírlapon, akár egy doksiban elmentve, amelyet bármikor elővehetünk, hogy ösztönözzük magunkat.

2.PNG

Mire gondolunk „dicsőségen”?

Ez lehet egy e-mail a főnöktől, amelyben megdicséri a munkánkat, egy ügyfél által küldött köszönőlevél vagy hálás megjegyzés, ahol kifejezi, miért érte meg neki, hogy velünk dolgozott, vagy akár egy határidős munka befejezése etc. Elég, ha átnézzük rosszabb napjainkon, s máris kizökkent a melankolikus közegből. Ám akkor is jó jöhet, amikor fizetésemelés során az érveléseinket szeretnénk alátámasztani. Szóval egy szó mint száz: dicsőségre fel!

De már egy kattintással is hatékonyabbá teheted a 2016-os évet: regisztrálj a nyerőbbnél nyerőbb állások miatt a Karrierportálunkra:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr368252002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása