Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan találj könnyebben állást diploma nélkül - Mi a te skilled?

2016. január 18. - Passion4Work.hu

Nagyon sok olyan 5+1-es tanácsot lehet olvasni az interneten, ami inkább a diplomásokat szólítja meg. Mi szeretnénk az egyensúlyt fenntartani, így e heti posztsorozatunkban olyan tippeket adunk, amelyek által könnyebben találhat munkát az is, aki alap- vagy középfokú végzettséggel rendelkezik.

+1: Mi a te skilled?

hogyan_eld_tul-munka_diploma_nelkul-1200x628px-1.png

„Ismerd meg önmagad” – vésték az ókori görögök a delphoi jósda falára. A közhely azért a közhely, mert nagyon sokszor hangoztatják, de nem véletlenül: ami klisé, sok igazságtartalmat hordoz magában. Ez a szállóige is, hiszen ha a 21. század találmányában, a karrierben gondolkodunk, semmiképpen sem kerülheted el, hogy feltedd magadnak ezt a kérdés: mihez értesz igazán? Azért is fontos, mert az identitásod is megszilárdulhat ezáltal, másrészt mégiscsak ügyetlenkedni fogsz rosszabb esetben, ha humán beállítottságú vagy, ám a reáliák felé akarsz fordulni.

Lépésekben haladj az önmagad megismerésében! Először is a hobbijaidat vizsgáld meg, azokat, amelyek a szabadidős szenvedélyeid! Imádsz a sütikkel foglalkozni, s a kellő kreativitásod is megvan hozzá? Remek, máris jó úton haladsz a cukrász, esetleg a szakács szakma felé. Fontos, bármely úton is indulsz el, ne félj reklámozni önmagad, hiszen a mai világunkban mindig előtérben kell lenni, s ez nem azt jelenti, hogy „smúzolni” kell, hanem nem elbújni a saját kisvilágukban!

A P4W igyekszik mindenki számára megfelelő munkát biztosítani. Ha esetleg nincs diplomád, de szeretnél egy rád szabott állást találni, látogass el a Karrierportálunkra, és regisztrálj:

https://karrier.passion4work.hu/allasok

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr438283270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása