Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkanélküliséget - Ötödik lépés

2015. november 04. - Passion4Work.hu

A hét utolsó munkanapján sem maradtok tanács nélkül! Ezen a napon talán a legfontosabb tippel jelentkezünk, mégpedig a tenni akarás felhívásával!

+5: Szeretnék? Fogok!

pentek-munkanelkuliseg-1200x628px.png

„Nem elég a tudás, alkalmazkodni is kell; nem elég az akarás, cselekedni is kell.” – mondja Goethe, s rá is tapintott a lényegre! Szeretnél németül, spanyolul megtanulni, esetleg angol nyelvből egy felsőfokú vizsgát szerezni, beiratkozni egy rajzszakkörre, vagy pusztán kiállításokra járni? Tényleg tök jó elméletben, de ha nem teszel semmit érte, akkor mit sem érnek! A HR-es kollégák nem tudják hasznosítani azt a „tudásod”, hogy milyen vágyaid vannak, nem beszélve arról, hogy ugyancsak a depresszió egyik előszobája a halogatás! Hidd el, csak a kezdet a nehéz, mert amint megteszed az első lépést, már a többi automatikusan jön a többi után! Akarod az állást? Akarod, hogy kilábalj a munkanélküliség spiráljából? Tegyél érte!

Szeretnénk ismét a figyelmedbe ajánlani a Karrier Portálunkat, ami közelebb hozhat a tenni akaráshoz! Látogass el az oldalunkra és regisztrálj: www.p4wkarrierportal.hu

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr578049972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása