Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a csaló munkáltatókat- Harmadik lépés

2015. november 17. - Passion4Work.hu

Íme, a harmadik tanácsunk, amely jól jöhet az álláskeresés során, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe a nem valós álláshirdetések kapcsán!

+3: Túl szép, hogy igaz legyen?

hogyan_eld_tul-csalo_munkavallalokat_3.PNGÉpp interneten kutakodsz és nincs feltüntetve a szövegben, milyen szakképzettséget igényel a munka, de kiemelkedően magas fizetést kínálnak? Azonnal görgess tovább! Csak olyan távmunka-hirdetés kínál valódi munkát, amelyben feltüntették ezt a fontos információt (lásd: otthonról dolgozó szövegíró)

Árulkodó lehet az is, amikor az otthonról végezhető munkák között azok dominálnak, amelyekhez szakképzettség nem szükséges, sőt dolgozni sem kell, mégis relatíve magas – sokszor havi 150-200 ezer forintos – "fizetést" kínálnak. Képzeld magad egy munkáltató helybe: te adnál egy szakképzetlen munkavállalónak majd’ 200 ezer forintos bérezést, amelyet ráadásul otthon végez?

Azonban nincs veszve semmi, hiszen a most olvasott tanácsunkon felül is tartogatunk egy újabbat a számotokra: a Karrier Portálunkon számos állás közül csemegézhettek, amelyek közül garantáltan megtaláljátok a megfelelő munkát: www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr388085524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása