Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkanélküliséget - Első lépés

2015. november 02. - Passion4Work.hu

Ki is mondta, hogy nem szeretne ahhoz a klubhoz tartozni, amelyik felvenné tagnak? A közhiedelemmel ellentétben nem Woody Allen, hanem Groucho Marx – de bárhogy is, ha van egylet, amelybe legszívesebben soha nem tartoznánk, az a munkanélkülieké. Mégis majdnem mindannyian kipróbáltuk már. Ezért szeretnénk 5+1 tanáccsal ellátni titeket, hogy túléljétek a napokat és kilábaljatok a gödörből, ha benne vagytok, vagy ha esetleg benne lesztek, akkor már felvértezve várjátok a gonoszt!

+1: Te bemered ismerni önmagadnak?

hetfo-munkanelkuliseg-1200x628px-a.PNG

Miután munkanélküli az ember, nehéz egyáltalán gondolkodni is, főleg, ha friss ez a jónak nem mondható fázis. Azonban természetesen van kiút. Ennek az első lépése a beismerés. Minden nehéz időszakon való túllendülés ezzel kezdődik. Mondani szokás, hogy a lelki gyógyulás a baj, hiba etc. – bárhogyan is aposztrofáljuk – a felismeréssel indul meg; már 50%-ra vagy a céltól. Egyrészt nem szégyen a munkanélküliség, mert bárkivel, jó pozícióban lévő dolgozni vágyókkal is megesik, hogy sajnos leépítés van, másrészt – az előbbihez kapcsolódva – a hallgatóság nagyon is jól érti majd, miről beszélsz neki, harmadrészt pedig egy-egy jó tanács igazán hálás lehet. Sosem tudhatod, kivel találkozol a halpiacon, vagy kivel kerülsz egy liftbe.

Már egy kattintással is megteheted az első lépést, aminek segítségével kilábalhatsz a munkanélküliségből – látogass el a Karrier Portálunkra és regisztrálj:

www.p4wkarrierportal.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr318045126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása