Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a csaló munkáltatókat - Ötödik lépés

2015. november 17. - Passion4Work.hu

Eljött a hét utolsó munkanapja is, a péntek. Az e heti poszt-sorozatunk kapcsán szeretnénk is megosztani a kedves olvasóinkkal egy fontos tanácsot.

+5: Ne égessünk fel mindent magunk mögött!

hogyan_eld_tul-csalo_munkavallalokat_5.PNG

Olykor olyan hibába esik a kétségbeesett álláskereső, hogy mindent felégett maga mögött egy jónak tűnő állás kedvéért, amely távol esik a korábbi lakóhelyünktől. Már megtörtént az önéletrajz, motivációs levél és az ilyenkor szokás dokumentumok elküldése, valamint az interjú is. Nem szabad elfelejtenünk azonban, hogy a mai világban sajnos előfordulhat, hogy egyik percről a másikra csődölt be a vállalat, s még egy hónapja se vagyunk az adott munkahelyen. Ezért is fontos fenntartani egy b tervet, hiszen lehet, vissza kell térni a korábbi lakóhelyünkre.

Ha valaki nem talál a lakóhelyétől messzebb lévő munkát, vagy képtelen megbirkózni a honvággyal, nem tud beilleszkedni, akkor úgy is dönthet, hogy visszatér. Ekkor esetleg a korábbi munkahelyére megpróbálhat visszatérni.

Azonban nincs veszve semmi, hiszen a most olvasott tanácsunkon felül is tartogatunk egy újabbat a számotokra: a Karrier Portálunkon számos állás közül csemegézhettek, amelyek közül garantáltan megtaláljátok a megfelelő munkát: www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr668085610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása