Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Inspiráló kollégák

2015. december 07. - Passion4Work.hu

Mai posztunk igencsak kényes témát jár körbe. Bizonyára már minden munkavállaló megtapasztalta, milyen, ha a – közeli vagy közvetlen – munkatársunk sorra gyűjti a pontokat a főnöknél, sikeresebb a vállalatnál, ráadásul jobban is kijön a kollégákkal.

Stresszel járhat a nap mint nap bekövetkező felismerés ezzel kapcsolatban, s már csak ezért sem éri meg „megtartani” ezt az állapotot. Többek között ezért is szeretnénk boncolgatni a témát, hogy feloldjátok a feszültséget.

motivalo-inspiralo.png

Azt tanácsoljuk, hogy gondoljátok át a helyzetet és mérlegeljetek! Vajon miért lehet az, hogy az adott munkatárs sikeresebb? Ne keresd benne a hibát, hanem magadban! Előremutató lehet, ha azon elmélkedsz, mi az a különbség, ami köztetek van!

Az a legfőbb tanácsunk, ha megpróbálod úgy alakítani a gondolataidat, hogy ne rombolja az önképed, hanem épp ellenkezőleg, ösztönzően hasson! Persze, könnyű ezt leírni, de arra szeretnénk titeket sarkallni, hogy minden egyes siker, amit ő elért és a te szakterületedhez kapcsolódik, próbáld meg te is elérni; azon légy, hogy te is részesülj abban az elismerésben! Ha kapott egy díjat, akkor nyeld le a békát, s ha kell, dolgozz többet, de érd el! Mindent egybevetve: versenyszellem! Ez a legfontosabb az ehhez hasonló helyzetekben.

Egyrészt hamarosan azon kapod magad, hogy nem feszengsz, hogy ő miért kapott és te nem, mert te is halmozni fogod az elismeréseket, másrészt ennek köszönhetően vidámabb lesz a kedélyállapotod. Mondanunk sem kell, hogy a kettő nem fedi egymást, hiszen a jó közérzet kiváló munkavégzést indukál.

Tehát összefoglalva: versenyre fel! :)

 

Ha esetleg van álláskereső ismerősötök, vagy éppen ti vagytok azzal, látogassatok el a Karrierportálunkra, és regisztráljatok a rátok szabott állás miatt:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr58145666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása