Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkahelyed - Első lépés

2015. december 28. - Passion4Work.hu

E heti poszt-sorozatunkban arra szeretnénk tanácsokat adni, hogyan élhetjük túl a mindennapokat a munkahelyen.

Noha nem a kikapcsolódás helye a cég, ahol dolgozunk, de tény, hogy bő harmadát az aktív időszakunknak ott töltjük, s ezért fontos, hogyan tesszük ezt.

+1: Nem ismerem a stressz fogalmát!

1.png

A munkahelyi nyomás növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések, a metabolikus szindróma, a depresszió, a kiégés kockázatát, de még sorolhatnánk a negatív dolgokat, amelyekért felelős a stresszért.

Hatékony lehet az egészséges életmód. Ehhez szükségeltetik a kiegyensúlyozott táplálkozás, a testmozgás, rendszeres életvitel. Ezek nem csak a testünkre lehetnek pozitív hatással, de a lelkünkre is.

Fontos, hogy ne a „hétfő reggeli szindrómával” induljunk a munkába! Ha így teszünk, akkor eleve meghatározzuk azt a napot. Engedd be az ágyadba a gondolatot, hogy milyen jó valahová tartozni, van egy hely, ahol számítanak a kompetenciáidra!

Ha szeretnél egy jó állást, ahol nem kell azon tanakodnod, hogy túléld, hanem élvezet bejárni, akkor látogass el, kérlek, a karrierportálunkra, ahol garantáltan megtalálod a rád szabott állást:

karrier.passion4work.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr938191950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása