Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

A JELENKOR LEGROSSZABB MUNKAKÖREI

2016. augusztus 18. - Passion4Work.hu

ÚGY gondolod, hogy a világon a Tiéd a legszörnyűbb munka? Olvasd el cikksorozatunk első részét, melyben a legrosszabb munkaköröket mutatjuk be. Cikkünket olvasva nagy eséllyel rájössz majd, hogy nem is olyan borzasztó az, amit csinálnod kell.

1. a bikasperma gyűjtő

A Föld populációjának tej- és húsfogyasztási igényét tekintve elkerülhetetlen a tehenek mesterséges megtermékenyítése. Ehhez pedig olyan dolgozókra van szükség - ők a bikasperma gyűjtők -, akik összegyűjtik a megtermékenyítéshez szükséges bikaspermát.

2.    a kutyakaja tesztelő

A nevével ellentétben itt nem arról van szó, hogy embereken teszteljük a kutyatápot. A munka egyfajta minőségellenőrzést jelent, azaz a kutyakaja tesztelők azt ellenőrzik, hogy a táp és összetevői megfelelnek-e a szabványoknak.

 

3.    a szagtesztelő

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire érzékenyek vagyunk a szagokra, különösen a kellemetlenekre. Kimondottan fontos szerep jut ezért az olyan higiéniai termékeknek, mint a dezodorok, amik a nem kívánt szagokat hivatottak megfékezni. A dezodorok hatékonyságának vizsgálatához szagtesztelőket használnak a cégek, akik szó szerint kiszagolják, a termék hatásának embertársaikra gyakorolt eredményeit vagy eredménytelenségeit…

Ha úgy érzed, hogy a te mostani munkaköröd hasonlatos a fenti háromhoz, akkor ne habozz, keresgélj a friss állásajánlataink közül!

Forrás: mfor.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr2810425460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása