Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkanélküliséget - Második lépés

2015. november 04. - Passion4Work.hu

Ahogy azt már tegnap olvashattátok, e héten a munkanélküliséget mint élethelyzetet boncolgatjuk, és szeretnénk adni 5+1 tanácsot, hogyan lábalhattok ki belőle! Jöjjön tehát a keddi tippünk erre vonatkozólag!

 +2: Ami nem öl meg, az megerősít!

kedd-munkanelkuliseg-1200x628px-b.PNG

Sokak által ismert szállóigéről beszélünk, de gyakran van alapja a közhelynek, így ez esetben is. Az, hogy éppen rossz dolog történik veled, az egyrészt nem állandó állapot, másrészt kihívásnak tekinthető, harmadrészt pedig egy lehetőség, amely által csak jobbá formálhatod önmagad – perspektíva kérdése az egész. Éppen „közös megegyezéssel” el kellett jönni az adott munkahelyedről, munkanélküli vagy, esetleg éppen minden rossz a fejed fölé tornyosult? Gondolj arra, hogy a hibákból tanulhatsz, s jobbá tehet téged! Nem szabad elfelednünk azt sem, hogy ne a kifogásokat keressük – például a főnök hibáztatása – egy-egy gond megélése közben! Azon törd a fejed inkább, hogy mi az, amin esetleg változtatnod kellene, mert korábban talán hiányosság volt! Ám azt sem tudhatod előre, hogy az előző munkahelyről való eltanácsolás azért volt-e, hogy egy még jobb állás – talán épp az álommunka – köszöntsön az életedbe. A nagybetűs van akkora játékos, hogy hajlamos legyen nyomorúságba csomagolni a következő ajándékod, főleg a karácsony közeledtével!

Látogass el a Karrier Portálunkra és regisztrálj, hogy szemezgetni tudj az aktuális állásaink közül: www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr138049798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása