Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Mit ne csinálj az első munkanapodon - Hatodik lépés

2015. november 25. - Passion4Work.hu

Ne aggódjatok, itt a hétvége, de szombatra is tartogatunk egy +1 tanácsot a számotokra!

5+1: Böngéssz!

mitne-elso_munkanap_6.PNG

Ha esetleg az állásinterjú előtt nem tetted meg, akkor ideje megnézni a cég weboldalát, ahol dolgozol. Egyrészt elvárás, hogy tudd, hol dolgozol, másrészt szintén jó benyomást kelt, ha tisztában vagy a munkahelyed profiljával, sőt még annál is többel annak ellenére, hogy még csak az első napod töltöd a cégnél.

Javasoljuk, hogy akár a munkába lépés előtti napon még szentelt fél órát, hogy a cég honlapját átnézed – kapcsolódó hírek, események! Azért is fontos ez a tanács, mert így tájékozottabbnak – magabiztosabbnak is egyúttal – tűnsz, illetve könnyebben tudsz majd kérdezni is – ezek pedig szintén piros pontként foghatóak fel!

Mai tanácsunk mellett szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Karrierportálunkat is, ahol rengeteg rátok szabott állások közül válogathattok, vagy akár az ismerőseid körében is biztosan akad egy álláskereső. Látogassatok el a portálunkra, s regisztráljatok:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr58090902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása