Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Mit ne csinálj az első munkanapodon - Második lépés

2015. november 25. - Passion4Work.hu

A mai napon egy szintén az egész életre kiterjedő tanácsot szeretnénk megosztani az olvasóinkkal, amely az első munkanap túlélése című poszt-sorozatunk keretén belül helyezkedik el.

+2: Légy semleges!

mitne-elso_munkanap_2_1.PNG

Már az első munkanapon szembe találhatod magad a klikekkel. Megfontoltan kell beszélni és dönteni afelől, hogy melyik „csapatba” tartozol. A semleges a legjobb választás, hiszen így nem kategorizálod be önmagad. Érdemes vigyázni azzal is, hogy kivel barátkozol, hiszen a kezdeti lépések megtétele során még barátként gondolsz az adott kollégádra, azonban később lehet, borsot tör az orrod alá.

Az lehet a legjobb megoldás ezekre a szituációkra, hogy az eredményekre figyelsz, nem pedig arra, hogyan tudsz a felettesednek a kedvében járni. Higgyétek el, minden vezető az elért sikereket fogja díjazni, nem pedig azt, hogyha minden vágyát lesed!

Mai tanácsunk mellett szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Karrierportálunkat is, ahol rengeteg rátok szabott állások közül válogathattok, vagy akár az ismerőseid körében is biztosan akad egy álláskereső. Látogassatok el a portálunkra, s regisztráljatok:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr618090830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása