Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan előzd meg a munkahelyi baleseteket - Ötödik tanács

2015. december 21. - Passion4Work.hu

És eljött a péntek is, így a e heti posztsorozatunk utolsó tanácsa is a munkahelyi balesetek megelőzése kapcsán!

+5: Ne várd meg!

hogyan_eld_tul-munkahelyi_balesetek_5.PNG

Ugyan már tegnap némileg érintettük a monoton munkavégzést, de kénytelenek vagyunk egy nagyobb lélegzetvételű cikket írni róla, hiszen igen káros lehet az egészségünkre, ha nem kezeljük a helyén a problémát. A monoton munkavégzés, vagy a munkakörnyezet nem megfelelő kialakítása fokozottan terheli az idegrendszert, s ezáltal pszichés problémákhoz vezethetnek. Szinte minden munkavégzés stresszel jár, ám ezeket kezelnünk kell, hiszen később mi járhatunk pórul! Szabadidőnkben próbáljunk minél többet kikapcsolódni, azokkal együtt lenni, akikkel jól érezzük magunkat!

Reméljük, hasznosnak bizonyult a számotokra az e heti posztsorozatunk is! Kerüljétek a munkahelyi baleseteket okozó helyzeteket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr488151582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása