Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

A jelenkor legrosszabb munkakörei: 2. rész

2016. szeptember 02. - Passion4Work.hu

Előző cikkünkben megismerhettetek 3 olyan munkát, ami bizony nem nevezhető irigylésre méltónak. Most négy további olyan munkakörről olvashattok, ami ráébreszthet Titeket arra, hogy tulajdonképpen nem is olyan szörnyű az, amit dolgoztok.

 

1.  a bicikli horgász

Ez a szakma holland specialitás, ugyanis minden évben több mint 14 ezer bicikli köt ki Amszterdam csatornáiban. Ezeket a rozsdás, lepedékes járgányokat szedik ki a biciklihorgászok.

 

2.  a rendszámtábla blokkoló

A forgalmi dugók és torlódások elkerülése érdekében Irán bevezette azt az intézkedést, hogy a páros és páratlan számokra végződő rendszámtáblákkal rendelkező autók váltott napokon engedélyezettek csak az utakon. Ennek kijátszására az iráni sofőrök rendszámtábla blokkoló embereket bérelnek fel, akik eltakarják a rendszámtáblákat a kamerák és rendőrök elől.

 

3.  hányástakarító

A mai kor gyermekeinek nem kell bemutatni azt a jelenséget, amikor a vidámparkban két üdítőital és vattacukor között felülünk a hullámvasútra, ami esetenként úgy összerázza az ember gyomrát, hogy annak bizony hányás lesz a vége. Itt jönnek a képbe azok az erre szakosodott takarítók, akik eltüntetik az ebédünk maradékát.

 

 

4.  aZ utasrendező

Szintén mindennapos tapasztalat az, amikor a tömegközlekedési csúcsforgalomban az emberek szardínia módjára próbálják bepréselni magukat a járművekbe. A túlzsúfolt Tokióban ennek az elkerülhetetlen helyzetnek a feloldására kezdtek el alkalmazni egy külön személyzetet a metrón, akik hatékonyan elrendezik (benyomják) az utasokat a szerelvényekbe.

Ha úgy érzed, hogy a te mostani munkaköröd hasonlatos a fentiekhez, akkor ne habozz, keresgélj a friss állásajánlataink közül!

Forrás: mfor.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr1011671718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása