Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkanélküliséget - Harmadik lépés

2015. november 04. - Passion4Work.hu

A munkanélküliségben az idő számlálása a legfrusztrálóbb: mennyi ideje vagyok állástalan, hány óra van a napból, eltűnt a rendszer az életemből stb. Ne aggódjatok, erre is van hasznos tanácsunk!

+3: Fogd meg és dobd el az időt!

szerda-munkanelkuliseg-1200x628px.png

„Az időfecsérlés (…) a legnagyobb pazarlás, mert az elveszett idő soha sem kerül meg, és amit elég időnek nevezünk, az mindig igen rövidnek bizonyul.” – mondja Benjamin Franklin, s milyen igaza van! Hajlamosak vagyunk a rendszeresség eltűnése miatt rosszra fordítani az időnket, s ez a dolog az, ami ellen soha nem tudunk tenni: bármi történik, az csak forog és forog tovább! Azonban van egy jó hírünk: hasznossá tudjuk tenni ezt az átmeheti (!) időszakot! Javasoljuk, hogy tartsd meg a rendszerességet, hiszen leendő munkád megtalálása érdekében ugyanúgy időt kell szakítanod a keresésre, a CV kisminkelésére és rengeteg e-mailt is meg kell írnod! Ne csüggedj, ha az elején nem találsz megfelelő állást, vagy nem is írnak vissza! A tegnapi tanácsunkhoz igazodva: el fog jönni az álommunka, hidd el!

Szeretnénk megrövidíteni az időszakot, amely a keresés fázisa, és segíteni abban, hogy megtaláld azt a bizonyos állást. Látogass el a Karrier Portálunkra, és regisztráld magad, hogy csemegézhess az aktuális munkáink közül: www.p4wkarrierportal.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr358049946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása