Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkanélküliséget - Hatodik lépés

2015. november 06. - Passion4Work.hu

És eljött az utolsó, szombati tanácsunk is a munkanélküliségből való kilábalás kapcsán! A záróakkord szintén fontos, hiszen igen bevett szokás a HR-esek körében: építsd fel az imidzsed a közösségi médiában!

5+1: Ki vagy a Facebook-on?

pluszegy-munkanelkuliseg-1200x628px.png

Ha elküldöd az önéletrajzod egy-egy állásra, s az eddigi referenciáid kielégítőnek is bizonyulnak, biztos lehetsz benne, hogy a HR-esek leellenőriznek a közösségi hálókon! Ezért kell már megelőzni őket, így egy olyan imidzset felépítened, ami feddhetetlen (erről szóló tanácsainkat a Mit ne csinálj a közösségi hálókon cikkünkben olvashatjátok)! Nem mehetünk el amellett, hogy a munkavállalói márkaépítés szerepe egyre inkább növekszik. Ha ebben fantáziát látsz, vagy egyéniségedhez illik, építsd fel egy ilyen profilt a Linkedin-en, Facebook-on, vagy éppen a BeKnown-on, amely egy Facebook-alkalmazás. Ráadásul amellett, hogy a munkavállalói fejvadászok által pozitív megítélésben részesülsz, ismerősöket gyűjthetsz a szakmádból, csatlakozhatsz és hozzászólhatsz szakmai fórumokhoz, követheted a legújabb trendeket és értesülhetsz olyan eseményekről, ahol személyesen is találkozhatsz döntéshozókkal. Ezek pedig mind-mind segítik a te szakmai karriered, illetve a munkanélküli spirálból való kijutásod is.

Mi segítünk a megfelelő állás megtalálásában, hogy minél hamarabb aktív munkavállalóként köszönthessünk téged! Látogass el a Karrierportálunkra, és regisztrálj: https://p4wkarrierportal.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr548055654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása