Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a beilleszkedést - Csendes gyilkos

2016. február 29. - Passion4Work.hu

E heti posztsorozatunkban a munkahelyi beilleszkedéssel kapcsolatban szeretnénk néhány tanácsot adni számotokra!

Bármilyen munkahelyre mész, kulcsfontosságúak az első napok. Hiába vagy jó fej, ha az első benyomást elrontod. A posztsorozatunkban nem akarunk olyanokba részletesen belemenni, alapvető instrukciókat adni, mint például azt, hogy ne késs!

hogyan_eld_tul-segitseg_beilleszkedes-1200x628px-1a.PNG

Az első hetekben mindenképpen csak megfigyelőként légy jelen a munkahelyeden! Ha esetleg nagydumás vagy, akkor is fogadd meg ezt a tanácsot! Térképezd fel, hogyan helyezkedik el az irodai hierarchia, kit hogyan hívnak, milyen szabályok vannak érvényben – akár íratlan – az irodában! Érdemes a problémáinkkal, kérdéseinkkel a közvetlen munkatársainkhoz fordulni – iratokat, munkaeszközöket hol találod etc. Sőt, még egy érv, amiért hasznos a hátsó sorban figyelni: sosem szimpatikus, ha már az első munkanapokon kinyilvánítod – főleg a negatívumokat – a véleményed.

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr568418500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása