Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

2015. október 01. - Passion4Work.hu

Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Ha már hallottál rólunk, akkor bizonyára tudod, hogy mivel is foglalkozunk, azaz tudod, hogy küldetésünk középpontjában az ember, vagyis pontosabban Te állsz.

Lényegtelen, tanulsz-e még, hogy állást keresel-e, hogy jó ideje dolgozol-e már valahol blogunkban olyan jellegű témákkal foglalkozunk, amiket bárki, bárhol és bármikor hasznosítani tud az életben.

Jóóó, persze, hogy egy kicsit maradjunk a kaptafánál, elsősorban a munka világával foglalkozunk majd. Olyan témákat boncolgatunk, amivel bízunk benne, bárki segítségére lehetünk, aki megoldást keres, vagy akár nem keres, azért mert még nem is tudja, hogy mi jöhetne jól neki a sikeresebb érvényesüléshez.

Sok olyan témáról olvashatsz majd, ami leginkább álláskeresőknek szól, azonban ne gondold, hogy attól, ha neked esetleg már van állásod, ne lenne értelme elolvasnod egy-egy hasznos tanácsot, támogató tippet, munkajogi tudnivalókat. Ráadásul a témák egytől-egyig profi HR-es, jogász és marketinges szakemberek által sok éves tapasztalatuk alatt összegyűjtött információk, melyek aranyat érhetnek a számodra.

Kell ennél több?

Ha igen, akkor írd meg nekünk. Hiszen arra is lesz lehetőséged, hogy a leghozzáértőbb személyektől kérdezz. Arra törekszünk majd, hogy ne csak arról szóljon a blog, amit mi gondolunk, hogy Téged (Kedves Olvasó) mi érdekelne, hanem amire valóban kíváncsiak vagytok.

Nincs más hátra, mint, hogy jó olvasgatást kívánjunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr827875192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása