Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a pályakezdést - Harmadik lépés

2015. november 11. - Passion4Work.hu

Reméljük, az előző két tanácsunk is hasznosnak bizonyult a számotokra, ám ennyivel nem ússzátok meg, hiszen mára is tartogatunk egy harmadik tippet, amellyel hatékonyabbá válhattok az álláskeresés fázisában, főleg, ha pályakezdők vagytok!

+3: Hol is vagyok?

hogyan_eld_tul-palyakezdok3-1200x628px.png

A karrier építéséhez önfegyelemre és mértéktartásra is szükség van. Fontos, hogy ez nem csak a munkakeresés során válik hasznossá, hanem  az élet bármely más területén is. Tanácsos heti egy alkalommal fél órás helyzetértékelést tartani, és nyugodt körülmények között áttekinteni, hol is tartunk éppen. Ez a módszer rendszerességet visz az életünkbe, s láthatjuk, min kell változtatni, mely réseket kell betömni. Ne aggódjatok, ha például 22 évesen sem tudjátok, hol tartotok éppen és mihez kezdetek magatokkal, hiszen bármikor újra lehet kezdeni, főleg, ha az lesz az a helyes út, amelyről soha nem fogsz letérni.

Ha meg akarjátok könnyíteni a munkakeresés keserves fázisát, látogassatok el a Karrierportálunkra, regisztráljatok és csemegézzetek a hozzátok közel álló állások közül:

http://p4wkarrierportal.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr308070724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása