Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a pályakezdést - Ötödik lépés

2015. november 13. - Passion4Work.hu

Már csak néhány óra, s eltelt az utolsó munkanap is a hétből! J Azonban az e heti posztsorozatunk mai tanácsa nem maradhat el, hogy még inkább úgy érezzük, ma is tanultunk valamit, amitől többek vagyunk. :)

+5: Legyen szíves, 10 dkg ajánlást kérnék! hogyan_eld_tul-palyakezdok-1_ajanlolevel.PNG

Pályakezdőként nyilván előttünk vannak a 2-3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezők, ám van mód arra, hogy néhányuknál előrébb legyünk. Mi is lehet ez a titkos alapanyag? Az ajánlás. Jóval megnövelhetjük az esélyeinket a rutinosabb pályázókkal szemben, ha rendelkezünk egy ilyen igazolással. Ez egy kiváló módszer arra, hogy bizalmat építsünk a HR-es szemében, esetleg ellenérzéseit is csökkenthetjük ez által. Azt tanácsoljuk, hogy az ajánlólevél legyen lényegre törő, és csak az igazságot tartalmazza, illetve ne legyen túl ömlengős! (Mégse hihető, ha Gagarin és Lajka kutya után te voltál a következő asztronauta a Holdon, s mellette nagyon jól végezted a gyakornoki időszakod a cégnél mint szövegíró, nemde?)

Nyugaton már megszokott, bevett forma az ajánlólevél kérése, s hasznos lehet, ha a megcélozni kívánt vállalathoz te is ezzel a dokumentummal állítasz be!

Erre a linkre kattintva, megnézhetitek, milyen egy ajánlólevél!

Továbbá már egy kattintással is megtehetitek az első lépést, aminek segítségével aktív munkavállalókká válhattok – látogass el a Karrierportálunkra és regisztrálj:
 
www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr868075464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása