Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Mit ne csinálj a hibázás esetén a munkahelyeden - Ötödik tanács

2015. december 09. - Passion4Work.hu

És eljött a várva várt péntek! Azonban nem csak az utolsó munkanap a hétből, de az a mit ne csinálj hibázás esetén a munkahelyen című e heti posztsorozatunk utolsó tanácsa is.

+5: Csak a hiba forrása a lényeg?

mitne-hibazas_5.PNG

Szintén nem jó taktika úgy kezdeni a mondanivalódat, hogy közlöd, mi történt és tulajdonképpen ennyi! Tanácsoljuk, hogy igenis kommunikáld, hogy te igen, bevallottad a problémát, de folytatod azzal, hogy már elkezdtél gondolkodni azon, hogyan tudnád helyrehozni, hogy ne a felettesednek kelljen ezzel foglalkozni! Nem kell taglalnunk, ugye, hogy az előírt munkaidőn túl is hajlandó vagy orvosolni a problémát? J Hidd el, lehet, nem kényelmes bent maradni az irodában, de megtörtént a baj, így vállalnunk kell a felelősséget, és sajnos ez ezzel jár!

Reméljük, hasznosak voltok ezen a héten is a tanácsaink, s megfogadtátok őket!

 

Ha esetleg van álláskereső ismerősötök, vagy éppen ti vagytok azzal, látogassatok el a Karrierportálunkra, és regisztráljatok a rátok szabott állás miatt:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr658145818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása