Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkahelyed - Harmadik lépés

2015. december 30. - Passion4Work.hu

A szerda a tervezés napja. Miért is mondjuk ezt? Az e heti poszt-sorozatunk, ahogy már olvashattátok az elmúlt napok során, a munkavégzés túléléséről szólnak, a tervezés pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne csak a munkahelyen, de azon túl is jó kedélyállapotunk legyen.

+3: Tervezésre fel!

3.png

Mi az, ami körbefog mindent? A keret. Ha tudod, mi akarsz aznap megtenni, gondold végig alaposan, legyen rangsor és fontossági sorrend a teendők között, s ez keretet ad a napjaidnak. Nem kell, hogy robot módjára megtervezni minden perced, de jó, ha minden, amit épp végzel, már korábban felkészültél, így nem ér meglepetés!

Ha mindenről listát készítesz, s az elvégzése után kipipálod, akkor egyfajta sikerélményként könyvelhetsz el, ami mindenképpen boldoggá tesz. „Egy csepp víz is növeli a tengert” – tartja a mondás.

Azt sem szabad elfelejtenünk ezzel kapcsolatban, hogy ha betartjuk a tervezés menetrendjét, s elkészülünk vele, akkor úgy érezhetjük, az időhiányt leküzdöttük, s máris tovaszállt a stressz, hiszen az időhiány az egyik olyan negatívum, amely okozhatja a feszültséget.

Ha szeretnél egy jó állást, ahol nem kell azon tanakodnod, hogy túléld, hanem élvezet bejárni, akkor látogass el, kérlek, a karrierportálunkra, ahol garantáltan megtalálod a rád szabott állást:

karrier.passion4work.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr38191978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása