Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkahelyed - Negyedik lépés

2015. december 31. - Passion4Work.hu

Csütörtök? Pihenés.

E heti poszt-sorozatunkban a munkavégzés boldoggá tételével kapcsolatban szeretnénk tanácsokat adni, ahogy azt már tapasztalhattátok a korábbi bejegyzéseinkből. A tegnapi tervezés után mi is lehet a következő lépés, tanács? Hát persze, hogy a pihenés.

+4: A jól megérdemelt pihenés!

4.png

Ha sikerült megterveznünk a hetünket, esetleg egy teljes hónapot, akkor érdemes beékelnünk a pihenést is a napirendbe. Egyrészt feszültté tesz, ha kialvatlanok vagyunk, s úgy megyünk be a munkahelyre, másrészt a fitt szellem és test gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést is elér, aminek következtében a dicséretek boldogabbá tehetnek. Próbáljunk meg napi 7-8 órát aludni, hogy jól induljon a nap, s ne a bal láb legyen, amivel kikelünk az ágyból! :)

Ha szeretnél egy jó állást, ahol nem kell azon tanakodnod, hogy túléld, hanem élvezet bejárni, akkor látogass el, kérlek, a karrierportálunkra, ahol garantáltan megtalálod a rád szabott állást:

karrier.passion4work.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr378191986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása