Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a munkahelyed - Hatodik lépés

2016. január 02. - Passion4Work.hu

Természetesen e héten is tartogatunk a kedves olvasóink számára egy plusz tanácsot, hogyan tehetik kedélyesebbé a munkavégzést.

5+1: Ne akarj minden6ó lenni!

6.png

Talán sokan ismerik a Minden6ó című filmet, amelyben Jim Carrey egy rövid időre omnipotens lesz, azonban valószínűleg nekünk nem adatik meg ez a kiváltság. :)

A legjobb szakemberekre is vonatkozik az a szabály, hogy vállalja túl magát! Nagyon kecsegtető lehet egy jó projektbe való bekapcsolódás, de tíz másik után nem biztos, hogy megéri. Gondolj bele, a többiből veszed el a rászánt energiád és időd, aminek az lesz az eredménye, hogy a végén te sem leszel büszke rá, s ezután máris aktiváltad a negatív erőket, a boldogtalanságot! Tehát joggal tesszük fel a kérdést? Miért akarnál szomorú lenni? Vidd véghez azokat a projekteket, amelyeket korábban elvállaltál, s úgy, hogy tudtad, belefér az idődbe, s 100%-os energiát tudsz ráfordítani!

Reméljük, hasznosnak találtátok az 5+1 tanácsot, amelyekkel elláttunk titeket annak érdekében, hogyan éljétek túl a mindennapokat a munkahelyen! Jövő héten pedig már remélhetőleg stresszmentesen kezditek a munkát! :)

Ha szeretnél egy jó állást, ahol nem kell azon tanakodnod, hogy túléld, hanem élvezet bejárni, akkor látogass el, kérlek, a karrierportálunkra, ahol garantáltan megtalálod a rád szabott állást:

karrier.passion4work.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr908192016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása