Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Komfortzónán kívül is van élet!

2016. január 14. - Passion4Work.hu

Vitathatatlan, hogy a komfortzónát azért aposztrofáljuk úgy, ahogy, mert kényelmes, s a legtöbb munkavállaló szereti a munkáját olyan biztonságos keretek között tartani, ahol tudja, hogy biztosan sikerrel jár, s nem ütközik különösebb kihívásokba. Azonban ne felejtsük el, hogy a komfortzónában elmarad a fejlődés, amely a karrier szempontjából igen jelentékeny. Azok a kollégáink, akik már jóval előttünk birtokukba vették ezt a receptet, miszerint a komfortzónából érdemes kilépni, lekörözhetnek minket, ami igen frusztráló lehet, hiszen a mai rohanó világunkban egyik alappillére a naprakészség.

4_1.png

Fogadjuk meg, hogy 2016 lesz az az év, amikor túllépünk a komfortszintünkön, s olyan dolgokat teszünk, amelyeket eddig nem mertünk! Ezek lehetnek egy-egy új skill elsajátítása, egy projekt vezetésének elvállalása, esetleg az, hogy ellátogatunk a kapcsolatépítésre alkalmas szakmai rendezvényekre.

De már egy kattintással is hatékonyabbá teheted a 2016-os évet: regisztrálj a nyerőbbnél nyerőbb állások miatt a Karrierportálunkra:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr888252190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása