Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Hogyan éld túl a beilleszkedést - Felejtsd el az előző munkaadót

2016. március 02. - Passion4Work.hu

Valami ilyesmi lehet az is, amikor a volt barátnőddel/barátoddal szakítasz, és az újnak róla beszélsz.... nem kifizetődő!

hogyan_eld_tul-segitseg_beilleszkedes-1200x628px-3c.PNG

Gondolj el olyan szituációt, hogy épp szakítottál az exeddel, és egy újba léptél bele nem is olyan rég! Elkezdesz beszélni az új barátnődnek/barátodnak, milyen volt az előzővel? Mit gondolsz, hasznos? Ugye, hogy nem? Kvázi ugyanez a helyzet az új és a régi munkahely között. Ha teheted, hagyd meg magadnak a panaszkodást az előző munkahelyről! Egyrészt terjedni fog a pletyka, és a főnökség fülébe jut, másrészt az fog megfogalmazódni a felettesed fejében, hogy nem is szeretsz itt lenni, ha folyton csak jót mondasz a régiről, és kontrasztba emeled a régit az újjal.

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr828418552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása