Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Mit ne csinálj az első munkanapodon - Harmadik lépés

2015. november 25. - Passion4Work.hu

Már a hét közepénél vagyunk, lassan véget ér ez a hét is. Azonban szerdán is tartogatunk egy remek tanácsot a számotokra, mit ne csináljatok az első munkanapon!

+3: Ne mindig ugyanarról!

mitne-elso_munkanap_3_1.PNG

Ugye, te is keveredtél már olyan helyzetbe, amikor egy éppen megismert ismerős ismerése csak a párjáról tudott beszélni, mert nagyon jó viszonyt ápolnak, esetleg nemrég szakítottak? És jól tippelünk, hogy kellemetlenül érezted magad? Gondold bele az aktuális kollégáid helyzetébe magad, amikor te csak a pasidról/barátnődről beszélsz, akármikor összefutattok a folyosón vagy az ebédlőben! Az eszmecserébe örömmel lép be a munkatárs, ám később teherként fogja fel. Mondhatnánk azt is, hogy az arany középút az, amit szem előtt kell tartani; megvan mindennek az ideje és a helye ezeknek a beszélgetéseknek!

Mai tanácsunk mellett szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Karrierportálunkat is, ahol rengeteg rátok szabott állások közül válogathattok, vagy akár az ismerőseid körében is biztosan akad egy álláskereső. Látogassatok el a portálunkra, s regisztráljatok:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr708090856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása