Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Mit ne csinálj a hibázás esetén a munkahelyeden - Harmadik tanács

2015. december 08. - Passion4Work.hu

Mit ne csinálj, miután hibáztál? Szintén e témát járjuk körbe, s ennek kapcsán szolgáltatunk 5 tanácsot a számotokra e heti posztsorozatunkban.

+3: Jó színész lennél?

mitne-hibazas_3.PNG

Talán az egyik legrosszabb stratégia, ha megtörténik a baj, s te lehozod a csillagokat is az égről! Ez egy-egy randin jó taktikának bizonyulhat, azonban a főnököddel szemben, hidd el, nem sokra mész! (S persze, az végképp nem jó megoldás, ha könnyeket eresztesz meg, hogy csak most az egyszer legyen kegyes hozzád és bocsásson meg! :)) Legjobb megoldás ilyenkor, ha nem túlzol, hanem megmondod, mi történt valójában! Kezeld reálisan, komolyan, egészséges bűntudattal, de előre mutató módon a helyzetet! Mondd el, hogy őszintén sajnálod, mindent megteszel a kijavítás érdekében, sőt legjobb, ha ezt már korábban el is kezdted! S ami nagyon fontos még: tanultál az esetből.

Ha pedig ezek után – különösen egy komolyabb hibánál – elmarad a havi bónusz, vagy rosszabb lesz a teljesítményértékelésed, vagy csak morcos veled a főnök egy ideig, nyeld le a békát, s inkább arra fordítsd az energiáidat, hogy jobb, ügyesebb legyél a jövőben! Mindenkivel előfordulhat, nem halálos bűn, inkább tanulj belőle, mintsem hogy hagyd magad elkedvetleníteni!

 

Ha esetleg van álláskereső ismerősötök, vagy éppen ti vagytok azzal, látogassatok el a Karrierportálunkra, és regisztráljatok a rátok szabott állás miatt:

www.p4wkarrierportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr208145778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása