Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Karácsonyi hangulat a munkahelyeden - Első lépés

2015. december 21. - Passion4Work.hu

Mindegy, hogy egy kisebb vállalatnál, egy multi-óriásnál, vagy saját vállalkozásodban dolgozol, mindenhol megadhatjátok a módját a közös karácsonyozásnak. A következő tippek nem csak arra jók, hogy te magad kicsit jobban ellazulj az év végére, hanem csapatépítő jellegük miatt az egész szervezetnek hasznára válhatnak, valamint a kollégáidat pedig egészen új oldalukról ismerheted meg!

+1: Dekorációra fel!

motivalo-karacsony_munkahelyen-1200x628px-1.png

Akár kisvállalkozás, akár multinacionális cég, karácsonyivá tudjuk tenni. Néhány fenyőág, szárított narancskarika vagy egy kisebb rénszarvas az asztalokra, s máris beköszöntött a remek hangulat. Az előbbiek kellemes illatot eresztenek magukból, ráadásul nem is zsúfolják a teret sem. Az is jó megoldás lehet, hogyha behozzátok az otthon már lecserélésre váró díszeket; ez jó apropóként is szolgálhat, hogy megvitassátok, ki hogyan ünnepli a karácsonyt, s néhány fortélyt is megbeszélhettek, hogyan érdemes a különböző saját készítésű dekorációkat megalkotni. Még hangulatosabb és személyesebb lehet, ha például hajtogatott papírból készült díszeket kreáltok és lógattok fel. Ha nincs köztetek vállalkozó szellemű hajtogató művész, akkor kiadhatjátok a gyerekeiteknek, kisebb testvéreiteknek díszítsd fel apa/anya irodáját címen; jól fognak szórakozni ezeknek megalkotása közben, tehát még otthon is hasznos lesz az ünnepekre való készülődés.

 

És ne feledjétek, akinek nincs még állása, látogasson el a karrierpotálunkra, s csemegézzen a rászabott munkák közül: garantáltan találni fog egy megfelelő állást! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr888187850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása