Üdvözlünk a Passion4Work blogján!

Passion4Work

Karácsonyi hangulat a munkahelyeden - Ötödik lépés

2016. január 04. - Passion4Work.hu

Elérkezett az utolsó tanácsunk is az e heti posztsorozatunk kapcsán!

+5: Megjött a Jézuska!

motivalo-karacsony_munkahelyen-1200x628px-5.png

Bevezethetitek, és jó ötlet a kalapból húzós, céges ajándékozás is. Ennek is közösségépítő ereje van, mert ha esetleg olyat húzol, akivel még nem vagy olyan közeli viszonyban, akkor ez jó alkalmat szolgáltathat rá. Ehhez szorosan kapcsolódva, ha esetleg még nem vezettétek be, akkor éppen itt az ideje: céges mikulás! J Mindig nagy öröm, amikor egy már ismert kollégánk beöltözik a nagy pocakú, piros ruhás vendégnek! Be is oszthatjátok előre, melyik évben ki legyen a mikulás. Amikor bekopogtat az irodákba, akkor egyrészt kizökkent a monoton munkából, másrészt mindig jól jön egy kis nasi két projekt között.  Ajándékozásra fel! :)

Reméljük, a következő hétben már mindenki munkahelye karácsonyi hangulatban telik, és hasznos volt a számotokra az e heti posztsorozatunk is!

És ne feledjétek, hogy akinek nincs még állása, látogasson el a karrierpotálunkra, s csemegézzen a rászabott munkák közül: garantáltan találni fog egy megfelelő állást! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://passion4work.blog.hu/api/trackback/id/tr338187948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása